Seneste nyt fra SimaTech

Hotel Nyborg Strand, 15. marts 2018
 
Så har vi åbnet for tilmeldingerne til næste års brugerkonference, som bliver afholdt den 15. marts 2018 på Hotel Nyborg Strand. Vi glæder os til at se en masse kendte ansigter, såvel som nye, til en spændende konference med fokus på opgave- og ressourcestyring i virksomheder med mobile medarbejdere.

Læs mere om konferencen og tilmeld dig her
 
 
Read More
SimaTech Enterprise System understøtter nu single sign-on og krypteret kommunikation.

Ved brug af single sign-on logger du automatisk på SimaTechs system med dit eksisterende login og slipper for flere passwords. 

Med krypteret kommuikation er jeres data sikret ved kommunikation mellem centralen og mobile enheder, hvilket vi oplever som et stigende krav fra vores kunder med personfølsomme data.

Vil du vide mere om fordelene ved at bruge SimaTech Enterprise System til jeres opgave- og ressourcestyring, så læs mere her eller kontakt os for en snak om, hvordan vi kan optimere jeres abejdsstyrke. 
 
Read More

BIFROST og SimaCar integreret i en tredjedel af Rigspolitiets patruljevogne 

Vidste du, at mere end 500 af Rigspolitiets patruljevogne bliver vist rundt i landet af SimaCar? Siden 2013, hvor de tidligere THOR-terminaler blev udskiftet med det nye BIFROST, er det SimaCar, der effektiviserer politiets arbejde.

Med SimaCar optimeres kommunikationen mellem de involverede ressourcer, og hvert køretøj får med et enkelt klik adgang til alle relevante oplysninger uden at skulle kontakte vagtcentralen. Dette betyder hurtigere informationssøgning, bedre respons og en optimeret flådestyring.

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan SimaCar kan optimere arbejdet hos jeres mobile medarbejdere? 
 
 
 
Read More

Så er TomTom kort- og navigationsdatabase version 2017.09 klar som pre-release til SimaTechs produkter, heriblandt SimaCar og SimaOffice. Kontakt os for yderligere information om hvordan du kan få adgang til denne nye release.

Husk, hvis du har en support- og vedligeholdelsesaftale, får du gratis adgang til nye kort- og navigationsdata én gang om året.

Kontakt os for mere information om pre-release

Read More

Hos Simatech prioriterer vi en høj grad af informationssikkerhed, og vi er derfor i gang med at implementere et ledelsessystem for informationssikkerhed, som er baseret på den anerkendte standard ISO27001. 
 
At leve op til ISO27001 standarden er ikke kun vigtig for os, men ligeså meget for vores kunder. Standarden er nemlig med til at sikre, at vi tænker informationssikkerhed ind i alle funktioner og arbejdsgange, og at vi har en velovervejet tilgang til trusselsvurdering og minimering af risiko.
 
Som en del af denne proces kommer vi også til at tage højde for de kommende krav i EUs persondataforordning.

Interesseret i at vide mere om ISO27001? Så læs her!

Read More

Sider