Profil


Stigende konkurrence og ønsket om at øge indtjeningen stiller stadig større krav til virksomhedernes konkurrenceevne og deres evne til at udnytte ressourcerne optimalt. Det er SimaTech’s målsætning at kunne tilbyde virksomheder konkurrencefordele og hjælpe dem til at allokere ressourcer optimalt ved anvendelse af den nyeste it-teknologi.

SimaTech er en it-virksomhed, der arbejder med teknologier, udvikler og markedsfører egenudviklede it-produkter og -løsninger inden for opgave- og ressourcestyring, flådestyring samt mobile informations- og navigationssystemer. Vores produktportefølje har udviklet sig fra ideen om et informationssystem til mobile medarbejdere, til også at indeholde komplette opgave- og ressourcestyringsløsninger. Således dækker vores produktportefølje hele arbejdsgangen fra systemerne på kontoret til den mobile medarbejders arbejdsplads i køretøjet.

Som den første danske virksomhed udviklede SimaTech et turn-by-turn navigationssystem, som i dag anvendes i såvel Danmark som uden for Danmarks grænser, og som er det foretrukne valg i brand og redningsbranchen.

Værdier som kvalitet, stabilitet og troværdighed er i højsædet hos SimaTech, og det reflekteres i de produkter og løsninger, der kommer fra os. Vi er vant til at udvikle produkter, der indgår i såvel ”mission critical” som ”high performance” løsninger.

Under Produkter vil du finde en overordnet gennemgang af SimaTech’s produktportefølje. Såfremt du har spørgsmål eller ønsker yderligere information, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.